Nederlands  Français  English
Klik hier

Volg ons op

 Facebook  LinkedIn  Twitter

Category Management
Group Provoost
AANKOOP
PRODUCTIE
BOEKETTEN
& COMPOSITIES
VERKOOP
ANALYSE
& BIJSTUREN

> ANALYSE & BIJSTUREN

GrafiekCarry Flor beschikt over een uitgebreid software pakket dat toelaat de verkoopcijfers op te volgen en te analyseren.
De informatie die we op die manier bekomen, biedt ons de mogelijkheid om bij te sturen en nog meer te voldoen aan de wensen van de consument.

> VERKOOP

Verkoop
Zonder verkoop, geen aankoop. Daarom gaan onze gemotiveerde medewerkers elke dag op pad om onze concepten waar te maken.
Op basis van opleiding en ervaring wordt het assortiment gepresenteerd in het verkooppunt met de bedoeling de consument te verleiden.

> BOEKETTEN & COMPOSITIES

Boeket
Na aankoop of productie, staan we zelf in voor het samenstellen van onze boeketten en plantencomposities.
Dit gebeurd onder toezicht van onze productontwikkelaar die enerzijds een gemotiveerd team aanstuurt en anderzijds een beroep kan doen op de nieuwste technologieën zoals inpakrobotten.

> AANKOOP

Veiling
De aankoop gebeurd door onze ervaren mensen op de diverse gespecialiseerde veilingen of bij gekende producenten.
Hun kennis en liefde voor het product vinden we elke dag terug in de hoogwaardige producten die ze selecteren om een aantrekkelijk aanbod samen te stellen.

> PRODUCTIE

Geraniums
Gezien de groep Provoost gegroeid is uit het productiebedrijf Superplant, blijven we zelf instaan voor een deel van de productie.
Door de huidige vraag en de (macro)economische omstandigheden, kunnen we onze klanten echter nog beter bedienen door gericht aan te kopen.

> BEWEEG MUIS OVER BOVENSTAANDE ILLUSTRATIE VOOR MEER DETAILS